Incepand inca din 2005, suntem o prezenta permanenta pe piata locala de catering, oferind servicii de un inalt standard de calitate, diversitate si profesionalism atat in sfera publica cat si in cea privata.

Evolutiile extrem de rapide in climatul concurential, alaturi de exigentele si asteptarile consumatorilor au condus atat la necesitatea diversificarii serviciilor de catering oferite, cat si la perfectionarea performantelor pentru a capata respectul clientilor nostrii.

Astfel am reusit sa ne mentinem in topul firmelor de catering si uneori chiar sa ne impunem atat prin calitate si diversitate in preparate culinare, cat si prin promtitudinea si profesionalismul serviciilor furnizate.

Succesul nostru consta in faptul ca am dobandit credibilitatea pe piata ca furnizor de produse si servicii de calitate, clientii nostrii avand incredere in capacitatea noastra de a realiza calitatea ceruta pentru serviciile ce-i sunt necesare si de a mentine in timp aceasta calitate.


Pentru noi este esential sa realizam in continuare si sa mentinem calitatea serviciilor la nivelul cerintelor si exigentelor clientilor, calitate care trebuie sa fie sustinuta de un comportament profesional demn de respectul consumatorilor.

Experienta acumulata in timp, respectul permanent fata de client, calitatea si diversitatea preparatelor oferite, raportul exceptional calitate / pret, iata doar cateva dintre criteriile care ne recomanda, cu succes, ca potential partener in acest domeniu.

Despre noi

Firma S.C. Revera S.R.L. a luat fiinta in anul 1995, intrand pe piata locala cu servicii de
catering incepand cu anul 2005.Am inceput pe acest drum, avand o pasiune mai veche pentru arta culinara.
               Am urmarit indeaproape si ne dorim ca serviciile pe care le oferim clientilor nostrii sa fie de inalta  calitate, de aceea detinem o bucatarie profesionala cu echipamente de ultima generatie care ne-a asigurat sa ne aliniem riguroaselor norme Europene in domeniu,cat si un personal specializat.

               Meniurile noastre au la baza retete originale, varietatea sortimentelor fiind apreciata de toata lumea. Pentru ca fiecare dintre noi avem regimuri alimentare diferite, TopCatering vine mereu in intampinarea clientilor sai cu preparate proaspete, consistente si nu in ultimul rand sanatoase. In functie de sezon, meniurile saptamanale vor contine :

-          salate proaspete
-          supe usoare
-          ciorbite traditionale romanesti si unguresti
-          preparate din paste : penne, spaghete, ravioli ori lasagna – toate asortate cu sosuri specific italienesti
-          baze si garnituri traditionale romanesti : tocanite de porc sau vita, ciulama de pui, sarmalute, ardei umpluti, s.a.
  ...plus multe alte sortimente savuroase si delicioase, pe care va invitam sa le descoperiti, alegand serviciile 
                                                                         TOPCatering !


            Preparatele sunt servite clientilor in caserole de unica folosinta ambalate aseptic, impreuna cu tacamuri (tris-uri sau bis-uri) de unica folosinta + servetel, de asemenea ambalate individual aseptic in  conditii de maxima igiena + paine.

            Pentru pastrarea optima a temperaturii de servire a preparatelor, caserolele sunt transportate de agentii nostrii, in cutii speciale inchise ermetic.

In ultimii ani tot mai multe persoane au apelat la serviciile de catering, pentru a-si asigura o  alimentatie sanatoasa la orele pranzului - din lipsa de timp si intr-o proportie mai mare, pentru a scapa de obiceiul nesanatos de a-si achizitiona produse de patiserie zi de zi- .

In portofoliul nostru se regasesc colaboratori fideli din majoritatea domeniilor de activitate , castigandu-le in timp increderea si respectul prin serviciile pe care le oferim.
Firmele au inceput sa introduca in  pachetele de salarizare, pe langa beneficiile bine cunoscute, si asa  zisele  ‘’pauze catering ‘’, pe care le ofera angajatilor sai ca si un concept de fidelizare  al acestora.

     In cele ce urmeaza, va invitam sa analizati oferta noastra de servicii catering ’’delivering at the office’’ !

Meniul saptamanal va fi publicat in fiecare joi din saptamana, pentru saptamana urmatoare.